3ª TRAVESSA VILA-RODONA – MONTSERRAT

CLUB BTT VILA-RODONA

IMG_1404.JPG (9.18 MB)

TRAVESSA VILA-RODONA – MONTSERRAT ,                                                                  2 de juny 2018

Ho hem tornat a fer i en van tres, el proppassat dissabte dia 2 de juny a les 6 del mati 20 ciclistes iniciàvem el camí que des de Vila-rodona ens portaria fins al Monestir de Montserrat.

Abans però havíem de superar els 86 km i els 2200 metres de desnivell positiu (de pujada per entendres).

Res no desanima als membres del CBTT Vila-rodona, que poc a poc van avançant en el seu recorregut, travessant rius plens d’aigua, pujant muntanyes encimbellades de castells i pedalant per valls amb verds sembrats.

Un equip d’assistència els ajuda a recuperar forces, en punts estratègics al llarg del camí, fruits secs, xocolata, plàtans i altres vitualles son devorades pels 20 ciclistes participants i si cal, també s’arreglen aquelles averies que es puguin produir durant la marxa. Disposar d’una bona assistència és clau per assolir l’èxit de missió.

Desprès de 12 hores de viatge i 8 hores de pedaleig, arribem a la plaça de Santa Maria,  just davant de l’entrada de l’Abadia de Montserrat. La majestuositat del lloc, acompanya a l’alegria dels ciclistes que és desborda i les abraçades i cops de palmell és succeeixen, tothom vol la foto del lloc amb la bicicleta per tenir un record de la gesta.

La foto de grup culmina una jornada inoblidable de bicicleta de muntanya.

La propera d’aquí a dos anys. Us hi esperem, si ens hi voleu acompanyar.

 

Des de aquestes línies una agraïment a la impecable organització i a la puntual assistència. Moltíssimes gracies.

  • Carrer del Casal, S/N.
  • 43814, Vila-rodona (Tarragona)
  • 605 871 756
  • c.btt.vilarodona@gmail.com

Sponsors